Untitled design (1).png

De revolutie van het verbonden comfort!

 

COZYTOUCH is een app waarmee u heel gemakkelijk uw verwarmingscomfort kan regelen, uw afwezigheden beheren en uw gerealiseerde besparingen bekijken, waar u ook bent en wanneer u maar wil.

Download de app via Apple Store of Google Play

In combinatie met de COZYTOUCH Bridge kan u met deze app:
 

 • Uw thermisch comfort regelen waar en wanneer u wil
  Anticiperen op uw thuiskomst en uw radiatoren alvast aanschakelen? De luchtkwaliteit in uw woning bewaken? Geen probleem, COZYTOUCH kan het allemaal, dit en nog veel meer. Uw dagelijks comfort thuis vaart er wel bij.

   

 • Eenvoudigweg uw afwezigheden beheren
  Uw verwarming of boiler vergeten uit te schakelen en u bent al onderweg naar uw vakantieadres? COZYTOUCH is ook gemoedsrust. Vertrek ontspannen op vakantie, u kan altijd nog vanop afstand uw installatie uitschakelen zodat u niet onnodig energie verspilt.

   

 • Uw besparingen bekijken en analyseren
  COZYTOUCH is een complete app waarmee u eenvoudigweg uw energieverbruik kan visualiseren. 

   

 • Een comfort genieten aangepast aan uw behoeftes
  Als uw partner in de zithoek graag een temperatuur van 19°C heeft terwijl u in uw bureau aangenaam werkt bij 20°C... en voor de slaapkamer moet het een frisse 16°C blijven... Geen probleem. Met COZYTOUCH kan u de temperatuur kamer per kamer instellen. Met COZYTOUCH past uw huiselijk comfort zich aan uw wensen en behoeftes aan.

COZYTOUCH is de zekerheid dat u heel gemakkelijk zelf uw comfortmomenten kan programmeren of de periodes waarin u energie wenst te besparen.

Deze app is gebruiksvriendelijk en intuïtief en compatibel met de elektrische verwarmingstoestellen, de ventilatie en de boilers van ATLANTIC.